Meer resultaten voor De B&B

De B&B
BB t Heirweggoed Welkom in het Meetjesland.
BB t Heirweggoed, waar rust en gezelligheid elkaar ontmoeten. De ontbijtruimte is opgenomen in de open keuken waar het mooi vertoeven is met zicht op de tuin en het achterliggend bos; en bij goed weer schijnt het ochtendzonnetje in je bord.
Het Verloren Gedicht Gastronomisch in de buurt van de BB.
Hier gaat persoonlijk gastheerschap verder dan de deuren van de keuken: tot in de kleinste details wordt aan uw beleving van de dag gedacht. Anja Verheye en Kris Vansteenkiste, uw gastvrouw en gastheer voor de avond, staan daar garant voor.
BB Basil Bed and Breakfast.
Deze kamer ligt aan de voorzijde van de BB. Naast een heerlijk box spring bed heeft deze kamer een flatscreen-TV. De badkamer is uitgerust met een hydro massage bad en douche! Deze kamer bevindt zich aan de achterzijde van de BB en heeft een mooi tuinzicht.
Home BB De Noorderwind.
Na afloop worden zowel de kamer, het ontbijt, de gastvrijheid, hygiƫne als de gekozen activiteit vakkundig beoordeeld, en vertaalt ieder duo zijn appreciatie in een aantal bedjes. De BB die op het einde van de week het hoogste aantal bedjes in de wacht heeft gesleept, wordt uitgeroepen tot weekwinnaar en ontvangt de Met Vier in Bed-trofee.
Algemene voorwaarden BB Bekersveld.
6.3 De gast dient zich te gedragen als een goed gebruiker en de BB accommodatie te gebruiken overeenkomstig de door de BB of de eigenaar/beheerder op eerste verzoek van de gast gegeven redelijke gebruiksinstructies, die eventueel ophangen in de verblijfskamers.
BB To Be or not To Be Merode.
Vooreerst de charme, de gezelligheid van de BB, ligging in natuurrijk gebied, zijn grote tuin aan een bosrand waar kinderen naar hartelust kunnen spelen. de talrijke wandelroutes door bossen, velden, natuurgebieden zoals Dassenaerde en Gerhagen 800ha of dwars door de Demerbroeken.
BB De Edelsteen Bed breakfast in Zutendaal Limburg.
We waren in de omgeving bezig met Geocaching, in de bossen rondom Genk zijn er veel te vinden en de omgeving is er prachtig! S-avonds hebben we nog lekker wat gedronken op het leuke terras bij de BB. De kamer die we hadden was heel mooi en heel schoon en een prima bed!
BB Huyze Peppin's' Maldegem.
Onze kamers zijn nieuw sinds juli 2012 en ingericht met luxe Scapa boxsprings en Scapa linnen. Het ontbijt in buffetvorm, met verse producten, heerlijke ovenverse broodjes en zelf gemaakte confituren, wordt voorzien in de hiervoor speciaal ingerichte ontbijt / relaxruimte.
Bed Breakfast Bij t Fort.
Een beetje bij toeval zijn wij terechtgekomen op deze boeiende, unieke en groene locatie bij het Fort van Steendorp. Met de gasten van de BB Bij t Fort delen wij graag onze passies, de rust en de stilte van onze natuurgebieden.
BB Eyckenmolen Sint-Maria-Lierde Vlaamse Ardennen.
U kan genieten van een boek, een gesprek of een drankje in de sfeervolle orangerie of bij mooi weer, in de tuin. Eyckenmolen BB telt 5 hoogwaardige kamers en een moderne polyvalente zaal: de ideale setting voor vergaderingen, boardmeetings, trainingen, workshops, productpresentaties, feestelijkheden in familiekring, etc.
BB BB Vijverhuis Vijverhuis Vakantiewoning Ieper Belgium.
Via het pad van het Vredesbos bereikt u het centrum door de Rijselpoort. De historische Vestingen van Vauban zijn heden ten dage nog het enige zichtbare gedeelte van de omranding van de oude stad Ieper waarbij de Menen poort en de Rijselpoort nog steeds met elkaar verbonden zijn.

Contacteer ons

almere vandaag vacatures
wat te doen vandaag almere
kunstlinie almere flevoland
almere cinema
bioscoop almere stad films
stadshart almere
er op uit almere
top places to visit in amsterdam
bioscoop almere centrum
woning kopen in almere